Cos
0 produse - 0,00 RON

Bine ati venit pe cMall.ro | 021.335.02.66 sau 0721.228.775 | Luni-Vineri: 9:30 - 17:30

Transport si livrare

Livrarea produselor comandate de dumneavoastra se face in toate localitatile din Romania, fie prin curierat rapid in termen de 24 de ore de la confirmarea telefonica a comenzii de catre reprezentantul cMall.ro fie prin Posta Romana intr-un interval de timp de 2-4 zile lucratoare, tinand cont si de urmatoarele conditii:

Posta romana

Prin Posta Romana taxa de transport se calculeaza astfel: tarif inregistrare 4,9 lei + tarif greutate (nr. kg X 1,9 lei). Daca optati pentru plata RAMBURS, la taxa de transport se mai adauga: asigurare 2 lei + valoare ramburs mandat postal (pret produs X 1,2 % + tarif fix aplicat la valoarea mandatului 2,5 lei)

Curierat rapid

Prin curierat rapid, taxa de transport se calculeaza astfel: 20 lei pentru coletele cu o greutate pana in 1 kg + 1 leu pentru fiecare kg. suplimentar. 

Curier cMall

Livrarea in Bucuresti costa 12 RON / livrare.

In Bucuresti livrarea se face doar la comenzi peste 50 RON

OBSERVATIE: pentru produsele a caror contravaloare se achita prin ordin de plata sau virament bancar, termenul de livrare se calculeaza incepand cu momentul in care suma platita de dumneavoastra a ajuns in contul cMall.ro.

echipa cMall.ro

ANPC | Solutionarea litigiilor | Despre cookies

Viziteaza site-ul cMall.ro pe ShopMania